Jednotné prihlásenie / prepojenie viacerých účtov
Strojový preklad z angličtiny. Zobrazený je anglický originál.
TeamGuru allows you to link your accounts across multiple TeamGuru instances.
Link your accounts
-
Log in to your main instance. Log in to your main TeamGuru instance.
-
Open your account. Click your name in the top navigation bar.

-
Add an account. Click Add Account in the User Account Pairing setup section.

-
Fill in the second instance. Fill in your second instance address, login and password in the fields provided.
-
Connect the account. Click Connect Account.

-
Switch between instances. Once your accounts are connected, you can switch between your instances by clicking the little arrow next to the instance name.

Good to know
- Once you pair your accounts, your personal settings are driven by your main instance – e.g. if you change your password in your main instance, it is automatically changed for all other instances.
- Pairing instances does not affect access rights.
Note for administrators
- A link to reset a password or to verify a user’s account can only be sent from the user’s primary TeamGuru instance.
- Deactivating users does not affect access to their other (linked) instances.

TeamGuru vám umožňuje prepojiť vaše účty vo viacerých inštanciách TeamGuru.
Prepojenie účtov
-
Prihláste sa do hlavnej inštancie. Prihláste sa do svojej hlavnej inštancie TeamGuru.
-
Otvorte svoj účet. V hornom navigačnom paneli kliknite na svoje meno.

-
Pridajte účet. V sekcii Prepojenie používateľských účtov kliknite na Pridať účet.

-
Vyplňte druhú inštanciu. Do príslušných polí zadajte adresu druhej inštancie, prihlasovacie meno a heslo.
-
Pripojte účet. Kliknite na Pripojiť účet.

-
Prepínajte medzi inštanciami. Po prepojení účtov môžete medzi inštanciami prepínať kliknutím na malú šípku vedľa názvu inštancie.

Dobré vedieť
- Po prepojení účtov sa vaše osobné nastavenia riadia hlavnou inštanciou – ak napr. zmeníte heslo v hlavnej inštancii, automaticky sa zmení aj vo všetkých ostatných inštanciách.
- Prepojenie inštancií nemá vplyv na prístupové oprávnenia.
Poznámka pre administrátorov
- Odkaz na obnovenie hesla alebo na overenie účtu používateľa sa dá odoslať iba z primárnej inštancie TeamGuru daného používateľa.
- Deaktivácia používateľa nemá vplyv na jeho prístup do ostatných (prepojených) inštancií.

Potrebujete ďalšiu pomoc?
Napíšte nám. V pracovné dni zvyčajne odpovedáme do hodiny.