Skip to content

Co se stane, když archivuji nedokončený úkol? Můžu ho znovu aktivovat?

Strojový překlad z angličtiny.

Když archivujete nedokončený úkol, systém ho automaticky uzavře. V případě potřeby můžete archivovaný úkol znovu aktivovat.

Archivujte úkol

  1. Otevřete úkol. Klikněte na ikonu Upravit u úkolu.

  2. Archivujte ho. Zaškrtněte políčko Archivováno.

    Políčko Archivováno u úkolu

Znovu aktivujte archivovaný úkol

  1. Vyfiltrujte archivované úkoly. Klikněte na tlačítko Zobrazit filtry a zkontrolujte, že je ve sloupci Archivováno vybráno Ano.

    Filtr Archivováno nastavený na Ano

  2. Otevřete úkol. Klikněte na ikonu Upravit u úkolu.

  3. Zrušte archivaci. Zrušte zaškrtnutí políčka Archivováno.

    Nezaškrtnuté políčko Archivováno

  4. Uložte. Uložte a zavřete úkol.

  5. Zkontrolujte výsledek. Úkol je znovu aktivní.

Potřebujete další pomoc?

Napište nám. V pracovní dny obvykle odpovídáme do hodiny.