Jak smazat dokument
Strojový překlad z angličtiny. Zobrazen anglický originál.
Documents in TeamGuru are deleted in two steps, via the archive, to avoid unintentional deletion.
-
Open the document edit screen. Click the Edit icon.

-
Archive the document. Move the document to the archive by clicking the Archive button.

-
Reactivate or delete it. An archived document can then be either reactivated or permanently deleted.

Aby nedošlo k nechtěnému smazání, mažou se dokumenty v TeamGuru ve dvou krocích, přes archiv.
-
Otevřete úpravy dokumentu. Klikněte na ikonu Upravit.

-
Archivujte dokument. Kliknutím na tlačítko Archivovat přesunete dokument do archivu.

-
Obnovte ho, nebo smažte. Archivovaný dokument pak můžete znovu aktivovat, nebo trvale smazat.

Potřebujete další pomoc?
Napište nám. V pracovní dny obvykle odpovídáme do hodiny.