Ako odstrániť dokument
Strojový preklad z angličtiny. Zobrazený je anglický originál.
Documents in TeamGuru are deleted in two steps, via the archive, to avoid unintentional deletion.
-
Open the document edit screen. Click the Edit icon.

-
Archive the document. Move the document to the archive by clicking the Archive button.

-
Reactivate or delete it. An archived document can then be either reactivated or permanently deleted.

Dokumenty sa v TeamGuru odstraňujú v dvoch krokoch, cez archív, aby sa predišlo neúmyselnému odstráneniu.
-
Otvorte obrazovku úprav dokumentu. Kliknite na ikonu Upraviť.

-
Archivujte dokument. Kliknutím na tlačidlo Archivovať presuniete dokument do archívu.

-
Obnovte ho alebo ho odstráňte. Archivovaný dokument potom môžete znova aktivovať alebo natrvalo odstrániť.

Potrebujete ďalšiu pomoc?
Napíšte nám. V pracovné dni zvyčajne odpovedáme do hodiny.