Zdieľanie tém v ďalších reportoch
Strojový preklad z angličtiny. Zobrazený je anglický originál.
You can share topics in several reports. That way, you can easily create any summary report based on topics from other reports.
Please note that a sufficient role is required to use this functionality.
Share a topic
Open the Reports module
Go to the Reports module.

Add a topic
Click the green plus button Add item to create a topic.

Choose a topic from another report
Choose Existing Topic from Other Report.

Select the topics
Select the source report and the topic(s) you want to add. Click the Add Selected Topics button.

Recognize a shared topic
An extra icon above the topic shows that it is included in multiple reports.

Mind the change alert
When a topic is modified, an alert notification is activated. Please note that any change is applied to all the reports where this topic is shared.

Unshare topics
Choose how to unshare
If you decide not to share topics any longer, you have several options:
-
Remove the slides (topics) from the report(s).
-
Disconnect and keep your own copy. Click the Share icon above your slide (topic). When you click the Unlink button, you can select the Disconnect and keep own copy option.



-
Remove the topic. Click the Settings icon above your topic (slide) and select Delete topic from all reports. You can then choose to remove only the update or all historical updates.
Please note that the selected update(s) are removed from ALL reports where the topic is shared.


Témy môžete zdieľať vo viacerých reportoch. Ľahko tak zostavíte akýkoľvek súhrnný report z tém iných reportov.
Na používanie tejto funkcie potrebujete dostatočnú rolu.
Zdieľanie témy
Otvorte modul Reporty
Prejdite do modulu Reporty.

Pridajte tému
Tému vytvoríte zeleným tlačidlom plus Pridať položku.

Vyberte tému z iného reportu
Zvoľte Existujúca téma z iného reportu.

Vyberte témy
Vyberte zdrojový report a tému alebo témy, ktoré chcete pridať. Kliknite na tlačidlo Pridať vybrané témy.

Ako spoznáte zdieľanú tému
Ďalšia ikona nad témou ukazuje, že téma je vo viacerých reportoch.

Všímajte si upozornenie na zmenu
Keď sa téma zmení, zobrazí sa upozornenie. Pozor: každá zmena sa prejaví vo všetkých reportoch, v ktorých je téma zdieľaná.

Zrušenie zdieľania tém
Zvoľte spôsob zrušenia zdieľania
Ak už témy zdieľať nechcete, máte niekoľko možností:
-
Odstráňte snímky (témy) z reportu alebo reportov.
-
Odpojte tému a ponechajte si vlastnú kópiu. Kliknite na ikonu Zdieľať nad snímkou (témou). Po kliknutí na tlačidlo Odpojiť môžete zvoliť možnosť Odpojiť a ponechať vlastnú kópiu.



-
Odstráňte tému. Kliknite na ikonu Nastavenia nad témou (snímkou) a vyberte Odstrániť tému zo všetkých reportov. Potom zvolíte, či chcete odstrániť len aktualizáciu, alebo všetky historické aktualizácie.
Vybrané aktualizácie sa odstránia zo VŠETKÝCH reportov, v ktorých je téma zdieľaná.


Potrebujete ďalšiu pomoc?
Napíšte nám. V pracovné dni zvyčajne odpovedáme do hodiny.