Skip to content

Jak ograniczyć dostęp do listy działań

Tłumaczenie maszynowe z angielskiego.

Listę działań można ustawić jako publiczną albo tylko dla zaproszonych. Do publicznej listy działań ma dostęp każdy użytkownik z uprawnieniami do danego modułu i folderu (zobacz Zarządzanie uprawnieniami: kto ma dostęp do czego (role użytkowników)). Dostęp do listy działań możesz też ograniczyć do wybranych użytkowników lub jednej grupy użytkowników.

Ogranicz dostęp do zaproszonych osób

  1. Otwórz ekran edycji. Kliknij ikonę Edytuj, aby przejść do ekranu edycji listy działań.

    Ikona Edytuj listy działań

  2. Ustaw typ. Jako typ listy działań wybierz Tylko dla zaproszonych.

  3. Zaproś osoby. Wpisz lub wybierz użytkowników, których chcesz zaprosić, albo grupę użytkowników.

    Tylko dla zaproszonych z zaproszonymi użytkownikami

  4. Zapisz. Zapisz listę działań.

  5. Sprawdź dostęp. Teraz do listy działań mają dostęp tylko zaproszone osoby. Nikt inny nie może jej przeglądać ani edytować.

Potrzebujesz dalszej pomocy?

Napisz do nas. W dni robocze zwykle odpowiadamy w ciągu godziny.